30 Ağustos 2007 Perşembe

BBG Fragman BBG EVİNİ CANLI İZLE ?

Çok yakında başlaması beklenen yarışmanın en çok akıllarda soru işareti bırakan kısmı ''yarışmayı 24 saat nasıl izleyeceğiz?'' Evet yarışma ShowTV de yayınlanıyor ve showtv den 24 saat canlı izlemek imkansız gibi gözükyor peki showtv ne yapacak seyircilerini mutsuz mu edecek? Tabi ki showtv de bunu düşünmüş ve bellir bir platforma da olmayan bir kanalda yayınlayacak henüz kanalın ne olduğu belli değil ama bildiğimiz tek şey BBG yi 24 saat izleyebileceğiz.

Son 2 Gün

Başlıyor efsane başlıyor!
Son 2 gün kaldı 1 Eylül Cumartesi günü Show Tv ekranlarında başlıyor. Yep yeni yarışmacılarıyla Türk televizyonlarının efsanesi BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR cumartesi akşamı Öykü Serter ' in sunumuyla 22.15 te başlıyor.

1 Eylül Cumartesi 22.15 ten itibaren BBG 6 ile ilgili bütün haberlere sitemziden ulaşabilir yarışmacıları tanıyabilirsiniz.

BBG NEDİR?

Biri bizi gözetliyor her tarafı kameralarla dolu bir evde yaşayan yarışmacıların günlük hayatlarını ekrana taşıyan bir yarışma programıdır.

Yarışmanın amacı yarışmacıların ortak bir yaşam alanında 100 gün boyunca aynı hayatı paylaşmaları ve kişiler arasında gelişen olayların ekrana yansıtılmasıdır.

Yirmi dört saat boyunca kameralar tarafından görüntülenen biri bizi gözetliyor evinde yarışmacılar temel ihtiyaçlarını ticari taksi sürücülüğü yaparak kazandıkları parayla sağlıyorlar.

Büyük para ödülü olan biri bizi gözetliyor yarışmsında her hafta sonu yapılan final gecelerinde bir yarışmacı evden ayrılır son haftaya kadar kalmayı başaran yarışmacı büyük ödlülü alır.

BBG Neleri Değiştirdi ?

Biri bizi gözetliyor yayınlnandığı 5 dönemiyle Türkiye'deki televizyonculuk anlayışına yep yeni bakış kazandırmayı başarırken yarışmaki karakterlerde her zaman her zaman halkın büyük sevgisini kazandı.

Başarılı sunumu ile Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla bütünleşen Öykü Serter farklı ve kendine özgü tarzı ile programa renk kattı.

BBG kısacası Türkiyede yarışma formatlarına şekil veren bir yarışma olmuştur bir çok benzeri denenmiştir fakat onun kalitesini orjinalliğini kimse tuttamamıştır...

Öykü Serter




Öykü Serter 26 Şubat 1976 Ankara doğumludur.Ankara TED kolejini bitirmiştir ayrıca milli yüzücüdür ve 250 si altın olmak üzere 800 e yakın madalyası vardır.Hacettepe Amerikan Kültür ve Edebiyatını bölümü mezunudur.Öykü medya dünyasına ilk adımını radyo ile atmışıtır. Capital radyo ile başlayan Öykü daha sonra Number One da çalışmaya başlamıştır.Daha sonra 5 te 5 adlı programla televizyon ekranlarına geçiş yapmıştır.
5 te 5 ten sonra uzun bir zaman haber ve belgesel programları yapmıştır daha sonrada konuklu müzik programları yapmıştır. Öykünün en büyük farklarından biri de programlarındaki metinleri kendinin hazırlamasıdır.Türkiyede milyonları peşinden sürükleyen yarışma programı Biri Bizi Gözetliyor'un 5 dönemininde de sunuculuğu Öykü Serter yapmıştır.Haftda 6 gün canlı yayın yaparak Türk seyircisinin ilgisi çekmiş ve neredeyse kendisini tanımayan kalmamıştır.
Öykü sunculuğun yanı sıra bir kaç kez oyunculukta yapmıştır İstanbul şahidimdir de ilk deneyimini yaşamıştır ve daha sonra Ah Polis Olsam da dizi oyunculuğu yapmıştır.Ve son olarak yine yeniden Türk televizyonlarının efsanesi olan yarışmayı BBG yi yine sunacaktır.
BBG 6 da Öykü Serter le birlikte olmaz üzere...

BBG 1 Eylül'de Başlıyor

İşte tam tarih belirlendi yep yeni yarışmacılarıyla heyecen dolu 100 günlük serüven 1 Eylül'de başlıyor!
Milyonları televizyon başına kilitleyen yarışma programı BBG yeni yayın döneminde Show Tv de yayınlanacak. Büyük ödül 250.000 YTL bu zamana kadar ki verilen en büyük ödüllü olan yarışma 1 Eylül'de yeni yüzleriyle Show Tv ekranlarında...

1 Eylül Cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında görüşmek üzere...